Açıklama
Merakla beklenen ve ünlü gastronomi uzmanı Vedat Milör tarafından tavsiye edilen Trilye Zeytinyağı ürünümüz şimdi siparişe açıldı!
Ürün Bilgileri :
- Zeytin Türü: Trilye
- Hasat Tarihi: 20 Eylül 2024
- Bölge: Manisa / Köprübaşı
- Hasat Tipi: Elle hasat
- Asit Oranı: 0,2’den düşük
- Sıkım Yöntemi: Soğuk sıkım
- Filtre Durumu: Tüm ürünler filtre edilmiştir
- Ambalaj Tipi: Cam şişe (Ödüllü tasarım)
- Ambalaj Miktarı: 500 ml x 3 adet
- Gönderim: Ürünler özel strafor kutularda gönderilmektedir
- Kullanım Alanı: İçilebilir, sıcak & soğuk yemeklerde ve salatalarda kullanılabilir
Trilye Zeytinyağı Profili ve Tadım Notları
Trilye zeytinyağı, karakteristik yoğun meyvemsi aromaları ve çarpıcı yeşil rengi ile öne çıkan yüksek kaliteli bir zeytinyağıdır. Damağı yormayan, ancak etkileyici bir acılık ve yakıcılık sunar. Bu zeytinyağının aromatik yapısı, badem, yeşil muz, domates, elma, enginar, yaprak ve taze çimen kokularını yoğun olarak içerir. Ürünlerimizde hiçbir zaman negatif kusurlar bulunmaz; zeytinyağlarımız en yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilir.
Robust Kategoride Zeytinyağı Sevenlere Trilye Tavsiyesi
Her yıl muhteşem duyusal özelliklere sahip HERMUS ürünlerini sofralarınıza sunuyoruz. HERMUS ile zeytinyağının gerçek dünyasını keşfederek benzersiz bir duyusal deneyime hazır olun…
Ödüllerimiz için lütfen tıklayınız Ödüllerimiz
Yüksek Kaliteli Bir Zeytinyağı ile ilk kez tanışacak olanlar için hatırlatmalar ;
Lütfen satın alacağınız ürünün yüksek kaliteli bir ürün olduğunu ve kimyasal ile duyusal açıdan tüm uluslararası kalite standartlarını karşıladığını, dolayısıyla aşağıda belirtilen özellikleri taşıdığını unutmayın.
Duyusal Analiz Standartları: COI/T.20/Doc. no. 4- International Olive Oil Council
Düşük kaliteli zeytinyağlarında bulunmayan bu özellikler, alışık olmadığınız bir yoğunluk veya rahatsızlık hissi yaratabilir. Bu durumda, satın alma kararınızı yeniden gözden geçirmeniz önerilir.
Olumlu Nitelikler
- Meyvemsilik: Burun ve geniz yoluyla hissedilen meyvemsi aromalar (çağla badem, golden elma, vanilya, çiçekler, muz kabuğu, çimen, yeşil, yeşil meyvemsi, fındık, taze ceviz, olgun meyvemsi, yumuşak meyvemsi, enginar, domates) en az biri veya birden fazlası
- Acılık: Dilin üst yüzeyinde geriye doğru özellikle orta ve iki yan tarafında bulunan tat alma hücreleri vasıtasıyla hissedilir. Karabiber acısı tadıyla tanımlanabilir.
- Yakıcılık: Erken hasat zeytinlerden üretilen yağların karakteristik ısırıcı dokusal hissidir. Bu his, ağız boşluğunun tamamında, özellikle de boğazda algılanabilir. Genizde hissedilen dokunsal ısırıcılık, batma ve öksürme ihtiyacı hissi ile uyarma özelliği gösterir.
Oleocanthal İçeriği
Ürünlerimiz, erken hasat ve doğru işlemle üretilen kaliteli zeytinyağlarıdır, bu nedenle fenol seviyesi yüksektir. Oleocanthal, öksürmeye neden olabilen ve “acılık ve yakıcılık” olarak kalite standartlarında yer alan bir fenoldür. Acı veya biberli bir tatla dilde ve boğazda karıncalanma hissi yaratabilir.
Oleocanthal’ın sağlığa faydaları için makalemizi okuyun.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.